Foto- og filmtreff sør 2017

Velkommen til regionalt film- og fototreff SØR 2017
Arrangør: Arendal Fotoklubb
Tidspunkt: 1.–3. september

Fyrtårn og nasjonalpark, action og cosplay

Vi presenterer med stolthet et program der de fleste vil kunne finne noe de interesserer seg for, og kanskje til og med bli pirret til utprøving av nye stilarter og motiver? Det blir besøk av Pentaxambassadør Ole Henrik Skjelstad og Sony Alpha-ambassadør Kyle Meyr – vi skal fotografere solnedgang og soloppgang (sørg for å få nok søvn på forhånd!), sprelske atleter og mer stillestående kostymekledte modeller.

Regiontreff sør 2017

En liten fotosprint blir det også underveis, pluss en kjapp økt med bilderedigering i Lightroom. På lørdagskvelden blir det uformell middag og mingling, med mulighet for å slå av en prat med Japan Photos representant og selvsagt andre film- og fotonerder.

I bysentrum vil man hele helgen kunne besøke både klubbutstilling og separatutstillinger i regi av Arendal fotoklubbs medlemmer. Vernissasjer er hhv. fredag og lørdag ettermiddag.

Det meste av aktivitetene skjer i umiddelbar nærhet av Arendal sentrum, og vi er glade for å kunne presentere en god pris på overnatting hos Clarion Hotel Tyholmen – i gangavstand til de to hovedarenaene denne helgen.

Se Arendal fotoklubbs websider for detaljert program, påmeldingsskjema og informasjon om overnatting.

Spørsmål og innspill

Eventuelle spørsmål kan gjerne sendes per e-post til regiontreff@arendalfotoklubb.no.

Påmelding

Betal til NSFF konto: 9590.30.59533, merket: “REG treff 3” + DITT NAVN, meld deg deretter på vha. dette påmeldingsskjemaet

Priser

  • For medlemmer av NSFF: kr 500,-
  • For medlemmer av fotoklubber som ikke er tilsluttet NSFF: kr 750,-
  • Ikke medlem av noen fotoklubb: kr 1000,- (inkl. medlemskap i Arendal fotoklubb ut 2017)

Merk: Deltakeravgiften dekker ikke mat. Det vil komme eget skjema for bestilling av fellesmåltider etter hvert (lunsj lør/søn, middag lørdag).

Arendal

Vi har fått en god pris hos Clarion Hotel Tyholmen. Se Arendal fotoklubbs nettsider for mer informasjon.

Fotoutstilling på biblioteket

Arendal fotoklubb markerer sitt 10-årsjubileum under fototreffet, med fotoutstilling i 2. etasjen hos Arendal bibliotek. Det er også her fredagens program vil finne sted.

Havnegården

Sannsynlig hovedarena for foredrag, workshops og felles måltider blir Havnegården i Barbu bydel rett utenfor Arendal sentrum.

Adkomst via Fv 410; stort P-hus ca 150 meter fra bygningen. 650 meter å gå til hhv. jernbanestasjonen og bussholdeplasser i sentrum, 2,6 km til Harebakken bussterminal.

Solnedgang på fyret

Vi er så heldige å få lov til å komme ut på Store Torungen fyr på fredagskvelden for å fotografere solnedgangen. Vi stiller med båt, avgang fra «Jektekaia» i Pollen.

Raet

Raet Nasjonalpark blir besøkt under fototreffet!