Foto- og filmtreff NORDVEST 2019

Velkommen til film- og fototreff i jugendbyen Ålesund!
Arrangør: Skodje Fotoklubb og Ålesund Kameraklubb
Tidspunkt: 24.–26. mai

GATEFOTO: Fredag kveld og lørdag formiddag gleder vi oss over foredrag, inspirasjon og workshop i gatefoto ved Olympus-ambassadør Dag Spant.

NATURFOTO: Lørdag ettermiddag og kveld blir det buss- og fergetur til Herøy og Runde. Vi besøker Runde Miljøsenter, der det blir foredrag og inspirasjon ved lokal naturfotograf. Utpå kvelden trekker vi ut for fotografering av fugler og natur.

INSPIRASJON: Søndag formiddag blir det et spennende bildeforedrag ved regjerende norgesmester i foto, John Colbensen.

I tillegg blir det fotoutstilling og konkurranse i forbindelse med treffet. Vi gleder oss til å treffe deg!

Påmelding

Snarest og senest innen 1. mai til regionkontakt Leonard Løvoll, more-romsdal@nsff.no. Merk at bestilling av overnatting og måltider inkluderes i samme e-post, se den blå faktaboksen «Praktiske opplysninger» for mer informasjon om dette.

Ved påmelding må vi vite fullt navn, om du er medlem i NSFF og hvilken foto- eller filmklubb du tilhører, eventuelt direktemedlemsskap til NSFF.

Deltageravgift:

  • Medlem i NSFF: kr 500,-
  • Ikke medlem i NSFF: kr 750,-

Deltageravgiften betales til NSFF sin konto 9590.30.59533. Husk å merke innbetalingen med REG treff 1 og ditt navn. Påmelding anses som gyldig når deltakeravgift er innbetalt.

Praktiske opplysninger

Overnatting

Reservering av hotellrom på treffhotellet, Scandic Ålesund i Molovegen, gjøres sammen med påmelding. Det er reservert 25 hotellrom fram til 24. april, så dersom du vil sikre deg rom på samme hotell som treffet blir arrangert så må det gjøres i god tid før denne dato.

  • Enkeltrom per natt: kr 800,- inkl. frokost
  • Dobbeltrom per natt: kr 900,- inkl. frokost

Oppgjør for overnatting foretas ved oppmøte på hotellet.

Måltider

Måltidene går på felles regning, og må bestilles på forhånd (helst samtidig med påmelding) på e-post til more-romsdal@nsff.no.

  • Middag fredag kveld: kr. 210,-
  • Lunsj lørdag (buffet): kr. 315,-
  • Middag lørdag på Runde: kr. 245,-
  • Lunsj søndag (buffet): kr. 315,-

Måltidene kan bestilles enkeltvis som listet ovenfor, eller samlet for kr. 1.065,-. De betales til bankkonto nr. 6550.05.41924 senest innen treffet er over.
Drikke utenom vann kommer i tillegg.

Scandic Ålesund i Molovegen – hotellet i sjøkanten

Scandic Ålesund ligger i et rolig område av byen, rett ved Brosundet med sine mange kulturskatter og byens flotteste Jugendstilbebyggelse.

Hotellet har utsikt mot havnen og panoramautsikt mot havet. Beliggenheten gjør hotellet til et perfekt utgangspunkt for mange attraksjoner og aktiviteter i området.