Fra tur til Sri Lanka med Kairos Workshops

Fra tur til Sri Lanka med Kairos Workshops

Arne Skinlo fra Bekkalokket fotoklubb har deltatt på 12-dagers workshop med Kairos Workshops i den sentrale og sørlige delen av Sri Lanka. Han har laget en flott presentasjon av turen som vi velger å lenke til i stedet for å forsøke å gjenskape den her på NSFF Magasin. Du kan se bilder og lese skildringen hans ved å klikke på denne lenken.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

1 kommentar

  1. Georg Bye-Pedersen

    Fantastiske bilder fra sikkert en fantastisk tur! 🙂

    Svar

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.