Programmet for Fotofest i Vest 2018 så godt som klart

Programmet for Fotofest i Vest 2018 så godt som klart

Oppdatering 24. april 2018: På grunn av få påmeldte ved fristens utløp så Kreativ Foto Bergen dessverre ingen annen løsning enn å avlyse Fotofest i Vest 2018. NSFF håper de kommer sterkere tilbake!

Det nærmer seg frist for påmelding til Fotofest i Vest for deg som ønsker å benytte deg av NSFF-rabatten på de ulike workshopene. Ved påmelding før 1. april gis 15 % rabatt, mens videre frem til 1. mai gis 10 % rabatt. Her er en oppsummering fra arrangørene!

Program spekket med kjente fotonavn

Med navn som Adrian Sommeling, Richard Terborg, George Fairbairn, Knut-Inge Johnsen og Thor Håkonsen har vi litt av hvert å by på. Også på plakaten finner du Audun Rikardsen, som er kjent for sine fantastiske naturbilder! I tillegg kommer Bjørn Opsahl med 1 1/2 dags workshop med temaet Portrett som uttrykksform. Vi kan melde at lørdagens workshop med Renee Robin kun har én ledig plass. Det begynner å fylles på en del av de andre også, så ikke nøl!

Du finner en oversikt over all aktivitet og priser på denne siden.

Workshops som engasjerer, motiverer og gir nye venner

Fotofest i Vest har flere workshoper hver dag, og du må rett og slett bare velge det som frister mest. Kanskje er du interessert i komposittbilder, eller er studiofotografering noe som frister? Gløder du for det analoge utrykket, eller liker du å komme tett på ditt motiv med en makrolinse?

Under en workshop skal du selvsagt delta aktivt og fotografere selv. Dette er ment å være en aktiv og sosial fotofestival hvor du skal komme hjem med mange minner på brikken – eller filmrullen! – og enda flere minner i hjertet! Vi vet av erfaring at minneverdige workshops skapes der hvor deltagere og kursholdere samles på ett sted og sosialiserer også utenom selve fotograferingen. Derfor har alle muligheten til å velge å overnatte eller bestille pakker hvor man kan delta i fellesmåltider. Vi er fleksible slik at du kan få være med på det DU ønsker! Felles for alle workshops er at vi jobber med å holde prisene våre så lave som mulig, slik at så mange som mulig skal få anledning til å delta.

For de som kun vil se og lytte arrangeres foredrag

Har du ikke anledning til å være med på en workshop så kan det kanskje passe med et foredrag? Ta en titt på programmet – vi er sikker på at du finner noe som frister!

Vi legger opp til å ha en festivalkafé, og spesielt lørdag og søndag vil det være småting som skjer på festivalområdet på Fana Folkehøgskule. Japan Photo vil også kjøre et par CEWE fotobokkurs i løpet av festivalen. Det kan dukke opp småting fortsatt, men hovedprogrammet og workshopene er nå klare. Følg gjerne med oss på eventen vår på Facebook hvor vi vil legge ut nyheter og oppdateringer.

Ved spørsmål kan skjemaet på Fotofest i Vest sin kontaktside benyttes.

Velkommen skal dere være til fotofylte dager 13.–17. juni 2018!

Fotofest i Vest er et samarbeid mellom Kreativ Foto Bergen, JapanPhoto og Fana Folkehøgskule. Kreativ Foto Bergen er samarbeidspartner med NSFF, og tilbyr rabatterte priser for NSFF-medlemmer på sine arrangement.

Om skribenten

Unni Brekke

Medlem i Bekkalokket Fotoklubb. NSFF Årbokredaktør i perioden 2007--2015. ANSFF, ENSFF, EsNSFF, HonENSFF, Æresmedlem NSSF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Oppslagstavla

FOR TIPS OG NYHETER I KORTFORM

Tips oss om stort og smått fra ditt distrikt! magasinet@nsff.no

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NSFF film- og fototreff i Sandnes høsten 2020 10. desember 2019
  Med det planlagte treffet i Sandnes høsten 2020 ønsker NSFF å nå alle dere med filminteresse og alle som er nysgjerrige på å lage historier med varierte bilder i en serie. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Programmet for Norsk Naturfotofestival 2020 er klart 9. desember 2019
  Norsk Naturfotofestival 2020 har programmet klart, og vi minner om at NSFF-medlemmer har tilbud om early-bird-priser på festivalpass. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Delta på NSFF landslag i 20th FIAP Nature Biennial 2020 8. desember 2019
  NSFF stiller med landslag i 20th FIAP Nature Biennial 2020. Deltakelsen er gratis og hver deltaker kan levere inn fire bilder for vurdering til hvert tema. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Send inn dine bilder for vurdering til Årbok 2019! 3. desember 2019
  Det er nå åpnet for innlevering av bilder til NSFF Årbok 2019. Alle registrerte medlemmer i NSFF i 2019 kan delta. Temaet er som vanlig fritt, men bildene må være tatt i løpet av 2019. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • 2680 Vågå – til spesialpris for NSFF 2. desember 2019
  Boka "2680 Vågå" forteller 30 års historie om Krogvold Workshop i tekst og bilder. NSFF-medlemmer kan nå bestille boka til redusert pris og fastsatt fraktkostnad. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

RSS NFFF (nordic.photo )

 • 4th Nordic Circuit 12. august 2019
  Welcome to the 4th nordic Circuit. Please read the conditions/invitation Please submit your entries . . . . Please take a look at this video for instruction on how to submit your entries.
 • Fotoklubben Fokusera Flen 21. juni 2019
  I Oktober 2018 mottog vår klubb (Fotoklubben Fokusera Flen) ett arbetsstipendium från NFFF (Nordiska Förbundet för Fotografi). Den 18:e oktober gick startskottet för vår första utställning. Flens Bibliotek skulle under hösten inviga sitt nya ”Gallerirum”, och vår klubb var första utställare. Bidraget gjorde att kunde vi köpa BÅDE ramar och passepartouter, samt låta printa bilderna […]
 • Nordiske mestere 2019 20. april 2019
  Gratulerer til Marc Sabat, Finland Nordisk mester i klasse farger! Gratulerer til Bjarne Hyldgaard, Danmark! Nordisk mester i klasse monokrom! Alle resultater

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)