Foss og Christiansen med utstilling på Fredrikstad bibliotek

Finn Rune Christiansen og Ida Christin Foss, begge fra Fredrikstad fotoklubb, ønsker hjertelig velkommen til utstilling i Overlyssalen på Fredrikstad bibliotek. Utstillingen har tittelen «1 utstilling, 2 fotografer. Sett med våre øyne».

Det blir vernissasje med bobler og et musikalsk innslag lørdag den 17. februar kl. 12:00.
Bruk inngangen til Aulaen, mot J.N. Jacobsensgate.

Utstillingen er åpen:
lørdag 17. februar kl 12:00–18:00
søndag 18. februar kl 12:00–18:00

Om utstillerne

Finn Rune Christiansen: Lyst – å se lyset i mørket

Regnfull kveld i Gamlebyen (Finn Rune Christiansen)

Finn Rune begynte sin fotokarriere som hobbyfotograf, men har etterhvert utviklet seg til å fotografere på oppdrag fra artister, bedrifter og privatpersoner. Han har også fått nasjonal oppmerksomhet på grunn av sin unike evne til å fange øyeblikket og fotografere stemningsfulle bilder. Han har en forkjærlighet for svart/hvitt-fotografiet, og hans kreative måte å fange lyset på gjør at han har skapt seg en særegen signatur. Finn Rune har spesialisert seg på fotografere mennesker i ulik setting – hvor følelser og stemninger blir fanget på en slik måte at man føler man er tilstede i situasjonen, ved å se på fotografiet.
Følg Finn Rune Christiansen på Instagram

Ida Christin Foss: #huskåsedetvakre

Duemannen (Ida Christin Foss)

Ida Christin begynte smått å fotografere høsten 2010. Interessen økte gradvis og det var først fra 2013, da bevegelsesradiusen ble begrenset, at hun ble mer bevisst på alt det vakre som er akkurat der hun er. Dette er noe hennes bilder bærer preg av. Det være seg ting hun ser, situasjoner hun er i eller stemninger hun formidler. Derav hennes navnevalg på sin del av utstillingen; #huskåsedetvakre.
Følg Ida Christin Foss på Instagram

Om skribenten

Birgit Fostervold

Redaktør for NSFF Magasin og nsff.no, nestleder i NSFF. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig amatør med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Oppslagstavla

For tips og nyheter i kortform

Invitasjonen til årets NM i Film er klar, er du?

Delta på det norske landslaget i FIAP-biennaler! Det er mulighet for innsendelse av bilder i tre temaer – ville norske blomster, fosser, og portrett i svart-hvitt – samt fritt motiv for ungdom under 21 og 16 år.

Pssst! Lyst til å delta i den Juryerte utstillingen på Fotografiets dager? I år oppfordres de som sender inn bidrag til å fokusere på årets tema *musikkfotografi* 🎼🎷🎺🎻🎸🎧📻🎙️🐦🎶 Musikk kan tolkes i videste forstand! Tenk fuglelyder, konsertopplevelser, radiolytting, barnelatter… Det er også mulig å sende inn bidrag med andre tema. Det åpnes for innsending i mars, med frist medio mai. Gå i tenkeboksen, lykke til!

Det er sendt ut varsel om Landsmøte 2018, lørdag 10. mars. Frist for innsending av saker er 27. januar.

RSS Siste fra NSFF.no

 • Februartilbud 2018 fra Cewe Japan Photo – Fujifilm og Olympus 20. februar 2018
  Cewe Japan Photo har satt sammen et februartilbud for alle NSFF-medlemmer – tilbudet gjelder utvalgte kamerahus fra Fujifilm og Olympus og varer til 8. mars.  
 • NM i Film 2018 – er du klar? 15. februar 2018
  Da er det klart for innlevering til NM i Film 2018! Forklaring av klasser, kategorier og innleveringsprosedyre finner du her. Innsendingsfrist er 1. mai - lykke til!  
 • Delta på de norske lagene i FIAP Nature og B&W Biennials 11. februar 2018
  FIAP inviterer til to biennaler i år: Nature og Black & White. NSFF har valgt temaene "Norske ville blomster", "Fosser" og "Portrett". Lever dine bidrag innen 3. mars for en mulighet til å delta på lagene!  
 • Klubbenes årsrapport for 2017 5. februar 2018
  NSFF oppfordrer alle medlemsklubber til å sende inn årsrapport for 2017. Foruten standardrapporten er det også ønskelig at årsberetning sendes inn. Dokumentene vil bli lagret i NSFF sitt arkiv som historisk materiale.  
 • Delta på ungdomslandslaget i 39th FIAP Youth Biennial! 4. februar 2018
  NSFF inviterer alle våre ungdomsmedlemmer til å sende inn sine bilder til vurdering for deltagelse på ungdomslandslaget i 39th FIAP Youth Biennial!  

RSS NFFF (nordic.photo)

 • Symbolikken i NFFF sin logo 15. februar 2018
  Logoen vår er full av symbolikk fra vikingtiden, og som binder de nordiske landene sammen. Roald Synnevåg har utarbeidet logoen, som er formet som et skjold, med Midgardsormen rundt.  Runen i midten er LAGU, runen for kunst og skaping. Inndelingen i 8 var den Norrøne kalenders inndeling. Det er også 8 land i Norden: Finland, Danmark, Sverige,...

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

Andre norske film- og fotomagasin

Nedenfor vil du finne nyheter fra andre norske nettsteder som tar for seg film og foto. Har du tips om flere tar vi gjerne i mot dette på e-post magasinet@nsff.no.

RSS Fotografi.no

 • Dag Alveng på Henie Onstad Kunstsenter 9. februar 2018
  I dag åpner en stor retrospektiv utstilling på Henie Onstad Kunstsenter. «Tid som står stille» tar et grundig tilbakeblikk på hele Dag Alvengs kunstnerskap....
 • Mellomformat-test: Fujifilm GFX 50S vs. Hasselblad X1D 12. januar 2018
  Da Sony begynte å levere sin 50 megapiksel  44 × 33mm-CMOS på det åpne markedet, gjorde det mellomformat tilgjengelig for flere. Vi tester to...
 • Tina Signesdottir Hult mottar Hasselblad Masters Award 10. januar 2018
  Hasselblad Masters Award har blitt tildelt noen av de største fotografene i historien. I år gikk prisen i portrettkategorien til norske Tina Signesdottir Hult....
 • Test: Sony A9 2. januar 2018
  På kort tid har Sony bygget opp et bredt utvalg speilløse fullformatkameraer og objektiver. Men de har manglet et profesjonelt spesialkamera til presse-, sport-...