Foss og Christiansen med utstilling på Fredrikstad bibliotek

Finn Rune Christiansen og Ida Christin Foss, begge fra Fredrikstad fotoklubb, ønsker hjertelig velkommen til utstilling i Overlyssalen på Fredrikstad bibliotek. Utstillingen har tittelen «1 utstilling, 2 fotografer. Sett med våre øyne».

Det blir vernissasje med bobler og et musikalsk innslag lørdag den 17. februar kl. 12:00.
Bruk inngangen til Aulaen, mot J.N. Jacobsensgate.

Utstillingen er åpen:
lørdag 17. februar kl 12:00–18:00
søndag 18. februar kl 12:00–18:00

Om utstillerne

Finn Rune Christiansen: Lyst – å se lyset i mørket

Regnfull kveld i Gamlebyen (Finn Rune Christiansen)

Finn Rune begynte sin fotokarriere som hobbyfotograf, men har etterhvert utviklet seg til å fotografere på oppdrag fra artister, bedrifter og privatpersoner. Han har også fått nasjonal oppmerksomhet på grunn av sin unike evne til å fange øyeblikket og fotografere stemningsfulle bilder. Han har en forkjærlighet for svart/hvitt-fotografiet, og hans kreative måte å fange lyset på gjør at han har skapt seg en særegen signatur. Finn Rune har spesialisert seg på fotografere mennesker i ulik setting – hvor følelser og stemninger blir fanget på en slik måte at man føler man er tilstede i situasjonen, ved å se på fotografiet.
Følg Finn Rune Christiansen på Instagram

Ida Christin Foss: #huskåsedetvakre

Duemannen (Ida Christin Foss)

Ida Christin begynte smått å fotografere høsten 2010. Interessen økte gradvis og det var først fra 2013, da bevegelsesradiusen ble begrenset, at hun ble mer bevisst på alt det vakre som er akkurat der hun er. Dette er noe hennes bilder bærer preg av. Det være seg ting hun ser, situasjoner hun er i eller stemninger hun formidler. Derav hennes navnevalg på sin del av utstillingen; #huskåsedetvakre.
Følg Ida Christin Foss på Instagram

Om skribenten

Birgit Fostervold

Redaktør for NSFF Magasin og nsff.no, nestleder i NSFF. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig amatør med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oppslagstavla

For tips og nyheter i kortform

Tips oss om stort og smått fra ditt distrikt! magasinet@nsff.no

Kairos WorkshopsKairos Portfoliokveld er for deg som holder på med et fotografisk prosjekt du ønsker tilbakemelding på (at det ikke er ferdig er en fordel). 26. sep. kl. 18–21, i Oslo. Les mer her.

Kairos WorkshopsFotografer kontemplativt i byen! Helgeworkshop om å fotografere med utgangspunkt i å ta imot mer enn å fange bildene. 5.–7. oktober 2018. Fre kl. 18–21.30, lør/søn kl. 13–18. Oslo. Les om dette her.

RSS Siste fra NSFF.no

 • Invitasjon til NM i Foto høsten 2018 15. juli 2018
  Velkommen til NM i Foto 2018 del to, høstrunden. Foruten de vanlige klassene kan man i høstrunden også delta i bundet tema, i år "stilleben". Besøk Norsk Selskap for Fotografi for mer informasjon fra NSFF.
 • Invitasjon til Moelv Digitale 2018 12. juli 2018
  Moelv Kameraklubb arrangerer for syvende gang nasjonal fotokonkurranse. Konkurransen er åpen for alle, og man kan delta i én klasse med fritt motiv. Besøk Norsk Selskap for Fotografi for mer informasjon fra NSFF.
 • Delta i CEWE sin internasjonale fotokonkurranse CEWE Photo Award 12. juli 2018
  Den store internasjonale fotokonkurransen CEWE Photo Award er tilbake. Under konkurransetittelen Our world is beautiful kan du konkurrere om flotte premier! Besøk Norsk Selskap for Fotografi for mer informasjon fra NSFF.
 • Resultatene fra NM i film 2018 5. juni 2018
  Resultatene i NM i film 2018 er nå klare og vi gratulerer årets norgesmester i film, Terje Idsø fra Stavanger Videoklubb! Det var en stor økning i antall filmer fra i fjor, ikke minst en firedobling i antall minuttfilmer. Besøk Norsk Selskap for Fotografi for mer informasjon fra NSFF.
 • FIAP-gull til ungdomslandslaget i 39th FIAP Youth Digital Biennial! 30. mai 2018
  NSFF sitt ungdomslandslag i aldersgruppen opp til 25 år tok andreplass med GULL i 39th FIAP Youth Digital Biennial! I tillegg fikk Sandra Søfteland en individuell FIAP bronsemedalje. Besøk Norsk Selskap for Fotografi for mer informasjon fra NSFF.

RSS NFFF (nordic.photo)

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

Andre norske film- og fotomagasin

Nedenfor vil du finne nyheter fra andre norske nettsteder som tar for seg film og foto. Har du tips om flere tar vi gjerne i mot dette på e-post magasinet@nsff.no.

RSS Fotografi.no

 • Portfolio: Ole Marius Jørgensen 28. juni 2018
  Ole Marius Jørgensen og en kompis har kjørt rundt i Norge med en romdrakt i bagasjen. Slikt blir det historier av. – Jeg er...
 • Nytt Fotografi ute nå 27. juni 2018
  I årets fjerde nummer av Fotografi kan du blant annet møte den verdenskjente motefotografen Paolo Roversi som besøkte både Shoot Gallery og fotofestivalen Nordic...
 • Jo Straube: Det Norske Biblioteket 14. juni 2018
  Det finnes omtrent halvparten så mange bibliotek nå som i 1983. Om bibliotekene fortsetter å legges ned i dette tempoet bør de kanskje dokumenteres?...
 • Fotografihuset til Bjørvika 4. mai 2018
  Det har vært jobbet lenge med å få et Fotografihus i Oslo, og nå er prosjektet et skritt nærmere å bli en realitet. Huset...