Fotomaraton i Bergen 7. oktober

Fotomaraton i Bergen 7. oktober

Bekkalokket Fotoklubb og Japan Photo inviterer til mini-fotomaraton lørdag 7. oktober. Arrangementet avsluttes med en uformell sammenkomst på kvelden.

Vi håper du som er interessert i foto har lyst til å bli med oss på dette uformelle fotomaratonet. Alle er velkommen, uansett om du har fotografert mye eller lite, om du har spesielle interesser innen foto, eller liker å ta bilder av alt og alle. Det er ikke nødvendigvis den dyktigste teknikeren som vinner, men den som har tolket temaet best. Temaene kan tolkes vidt; det er helt opp til deg!

Tre temaer blir gitt, og det skal tas ett bilde til hvert tema. Oppgavene skal løses i riktig rekkefølge: først tema 1, så tema 2 og til sist tema 3. Du kan bruke hvilket kamera du vil, så lenge kameraet har en minnebrikke. Husk å starte dagen med tom minnebrikke; det er kun fotomaratonets tre bilder som skal være på brikken ved innlevering. Det er ikke tillatt å redigere bildene. Formatet skal være JPG.

Oppmøte og deltageravgift

Oppmøte utenfor Japan Photo i Olav Kyrres gate 41. Startkontingent kr 100 betales kontant eller med Vipps til 124953.

Innlevering og premiering

Innlevering skjer i Bekkalokket sine lokaler i Nordnes Bydelshus, Klosteret 2, mellom klokka 14 og 15. Juryeringen gjøres live. Vinnerne i hvert tema premieres etter avsluttet juryering. Japan Photo stiller med premier.

Trenger du motivasjon?

Hvorfor skal akkurat du være med på fotomaraton:

 • Du kommer til å utfordre deg selv
 • Du kommer til å få kontakt med fremmede for å ta akkurat det bildet du har planlagt
 • Du kommer til å få nye bekjentskaper som alle har samme interesse som deg

Det blir anledning til å kjøpe enkel mat, drikke og kaffe i Bekkalokkets lokaler fra klokka 14. På kvelden blir det en uformell fest for de som har lyst. Drikke tar du med selv, og så spleiser vi på pizza.

Følg arrangementet på Facebook: Fotomaraton

Bekkalokket fotoklubb logo

Bekkalokket Fotoklubb – en klubb med høy aktivitet og engasjement

Klubbens formål er å fremme og ivareta medlemmenes fotokunnskap og interesse, samt å skape et godt og positivt miljø. Klubben skal være politisk uavhengig. Vi holder til i Nordnes Bydelshus på Klosteret, Nordnes i Bergen og har møter hver torsdag.

I tillegg til ukentlige møter arrangeres helgekurs og inspirasjonsdager hvert år. I 2013 inngikk klubben et samarbeid med «Bergen Kreative Fagskole» og «Galleri 3,14». Det førte til flere interessante klubbkvelder med tema rundt den kreative prosess.

Hva ønsker klubben av aktive medlemmer?

 • At du er aktiv fotograferende.
 • At du tar med bilder som vises på medlemsmøtene.
 • At du av og til kan ta på deg verv i styret eller utvalg samt dugnad i klubben.
 • At du deltar i klubbens sosiale aktiviteter og/eller turer.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Redaktør for NSFF Magasin og nsff.no, nestleder i NSFF. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig amatør med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Oppslagstavla

For tips og nyheter i kortform

Invitasjonen til årets NM i Film er klar, er du?

Pssst! Lyst til å delta i den Juryerte utstillingen på Fotografiets dager? I år oppfordres de som sender inn bidrag til å fokusere på årets tema *musikkfotografi* 🎼🎷🎺🎻🎸🎧📻🎙🐦🎶 Musikk kan tolkes i videste forstand! Tenk fuglelyder, konsertopplevelser, radiolytting, barnelatter… Det er også mulig å sende inn bidrag med andre tema. Det åpnes for innsending i mars, med frist medio mai. Gå i tenkeboksen, lykke til!

RSS Siste fra NSFF.no

 • Husk utvelgelse av bilder til NM for klubbar! 18. mars 2018
  Innleveringsfristen for NM har passert og det er på tide å velja ut klubbarbeid som deltar i NM for klubbar. Frist for utvelgelse er 22. mars. The post Husk utvelgelse av bilder til NM for klubbar! appeared first on Norsk Selskap for Fotografi.
 • Husk søknadsfrist for arrangementsstøtte og stipend! 14. mars 2018
  To ganger i året har våre medlemmer og medlemsklubber anledning til å søke om støtte til sine prosjekt og arrangement. Vårrunden har frist 1. april – har du søknaden din klar? The post Husk søknadsfrist for arrangementsstøtte og stipend! appeared first on Norsk Selskap for Fotografi.
 • Februartilbud 2018 fra Cewe Japan Photo – Fujifilm og Olympus 20. februar 2018
  Cewe Japan Photo har satt sammen et februartilbud for alle NSFF-medlemmer – tilbudet gjelder utvalgte kamerahus fra Fujifilm og Olympus og varer til 8. mars. The post Februartilbud 2018 fra Cewe Japan Photo – Fujifilm og Olympus appeared first on Norsk Selskap for Fotografi.
 • NM i Film 2018 – er du klar? 15. februar 2018
  Da er det klart for innlevering til NM i Film 2018! Forklaring av klasser, kategorier og innleveringsprosedyre finner du her. Innsendingsfrist er 1. mai - lykke til! The post NM i Film 2018 – er du klar? appeared first on Norsk Selskap for Fotografi.
 • Delta på de norske lagene i FIAP Nature og B&W Biennials 11. februar 2018
  FIAP inviterer til to biennaler i år: Nature og Black & White. NSFF har valgt temaene "Norske ville blomster", "Fosser" og "Portrett". Lever dine bidrag innen 3. mars for en mulighet til å delta på lagene! The post Delta på de norske lagene i FIAP Nature og B&W Biennials appeared first on Norsk Selskap for […]

RSS NFFF (nordic.photo)

 • Symbolikken i NFFF sin logo 15. februar 2018
  Logoen vår er full av symbolikk fra vikingtiden, og som binder de nordiske landene sammen. Roald Synnevåg har utarbeidet logoen, som er formet som et skjold, med Midgardsormen rundt.  Runen i midten er LAGU, runen for kunst og skaping. Inndelingen i 8 var den Norrøne kalenders inndeling. Det er også 8 land i Norden: Finland, Danmark, Sverige,...

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

Andre norske film- og fotomagasin

Nedenfor vil du finne nyheter fra andre norske nettsteder som tar for seg film og foto. Har du tips om flere tar vi gjerne i mot dette på e-post magasinet@nsff.no.

RSS Fotografi.no

 • Portfolio: Akseli Valmunen 19. mars 2018
  Akseli Valmunen vant årets «Young Nordic Photographer of the Year». I sommer ble bildeserien  «The Same New Pet» vist på Fotografiska. – Målet mitt...
 • Norsk Naturfotofestival til helgen 15. mars 2018
  Førstkommende helg er det klart for Norsk Naturfotofestival på Ski. Festivalen feirer i år femårs-jubileum og kan skilte med et variert program med både...
 • Portfolio: Katinka Goldberg 9. mars 2018
  Fotografen Katinka Goldberg har alltid vært opptatt av maleriet, noe hun kan takke sin stefar og største inspirasjonskilde, maleren Stickan Lundgren, for. Han lærte...
 • Mars/april-utgaven av Fotografi ute nå 4. mars 2018
  I årets andre nummer kan du blant annet møte Magnus Wennman, en av sveriges fremste pressefotografer. Vi har også snakket med Morten Bo som...