Drammen fotoklubb innleder jubileumsåret med utstilling i Bragernes kirke

Drammen fotoklubb innleder jubileumsåret med utstilling i Bragernes kirke

2017 er et jubileumsår for Drammen fotoklubb; hele 80 år! I løpet av dette året kommer klubben til å ha et tett program, bl.a. flere fotoutstillinger – deriblant en stor jubileumsutstilling – og et regionalt fototreff for «Østlandet sør» (28.—30. april).

Årets første utstilling var ikke planlagt, men Bragernes menighet i Drammen utfordret klubben til å lage en utstilling i Bragernes kirke i forbindelse med Klimafestivalen §112. Dette er en landsdekkende festival i tiden 18.—28. januar.

Utfordringen kom i desember, men til tross for julestri og høytid tok klubben den utfordringen, og resultatet ble utstillingen «Vakker og sårbar» bestående av 40 fotografier av 30 autorer.

Utstillingen er nå på plass i Bragernes kirke, og kan betraktes i kirkens åpningstid under hele festivalperioden.

Bildene er alle tatt av Åse Marie Dahle, og viser klubbmedlemmer i arbeid under monteringen.

Drammen fotoklubb logo

Drammen fotoklubb

Vi er en fotoklubb som er åpen for alle med interesse for foto! Våre samlinger er som regel den første mandagen hver måned med bildevisninger, foredrag og konkurranser. Vi har ofte besøk av inviterte gjestefotografer som deler sine bilder og fotohistorier med oss.

Hver annen tirsdag arrangeres «ut på tur» – og også fotointeresserte som ikke er medlemmer kan delta. Den andre, tredje og fjerde mandagen i måneden er det temakvelder. Ett tema hver måned, hvor det er teori den første kvelden og praktisk trening de to påfølgende mandagene. Medlemmene i Drammen fotoklubb får dermed påfyll av fotokunnskaper kontinuerlig!

Drammen fotoklubb er i dag en aktiv og vital klubb med med godt over 100 medlemmer i alle aldre. Vi kan tilby et aktivt fotomiljø der nybegynnere og «proffer» trives sammen og deler kunnskaper og erfaringer.

Fra januar 2013 holder vi til i Bragernes menighetssenters lokaler i Kirkegata 7 (rett nedenfor Bragernes kirke).

Om skribenten

Jan Erik Bamrud

Leder i NSFF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Reglane for NM i foto er revidert 27. januar 2020
  Reglane for NM i foto er revidert. Dette er gjort med bakgrunn i tilbakemeldingar og justering i samband med nytt system for innlevering. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjonen til vårrunden av NM i foto forsinka, FIAP-innlevering åpnet 17. januar 2020
  Invitasjonen til vårrunden 2020 av NM i foto blir noko forsinka. Fristen blir den same som før, 15. mars. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Ny medlemsdatabase for NSFF er nå publisert 1. januar 2020
  Informasjon fra sekretariatet om ny medlemsdatabase for NSFF. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Varsel om Landsmøte 2020 1. januar 2020
  I henhold til vedtektene varsles herved om gjennomføring av Landsmøte 2020. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Utdelte NSFF-hederstegn 2019, inkludert et nytt æresmedlem 21. desember 2019
  Hvert år mottar dyktige NSFF-medlemmer hederstegn for kunstnerisk såvel som administrativ innsats. Her er en oppsummering av årets tildelinger.  Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

 • 4th Nordic Circuit 12. august 2019
  Welcome to the 4th nordic Circuit. Please read the conditions/invitation Please submit your entries . . . . Please take a look at this video for instruction on how to submit your entries.
 • Fotoklubben Fokusera Flen 21. juni 2019
  I Oktober 2018 mottog vår klubb (Fotoklubben Fokusera Flen) ett arbetsstipendium från NFFF (Nordiska Förbundet för Fotografi). Den 18:e oktober gick startskottet för vår första utställning. Flens Bibliotek skulle under hösten inviga sitt nya ”Gallerirum”, och vår klubb var första utställare. Bidraget gjorde att kunde vi köpa BÅDE ramar och passepartouter, samt låta printa bilderna […]
 • Nordiske mestere 2019 20. april 2019
  Gratulerer til Marc Sabat, Finland Nordisk mester i klasse farger! Gratulerer til Bjarne Hyldgaard, Danmark! Nordisk mester i klasse monokrom! Alle resultater