Sigma CEWE 2019

Sigma gir NSFF-medlemmer 20% rabatt på sine objektiver gjennom CEWE Japan Photo! Tilbudet gjelder ut juni 2019.

Siden de 20% regnes av ordinær pris, som i enkelte tilfeller ikke er samme pris som er oppgitt på CEWE Japan Photos nettsider, er det laget en egen prisliste som du finner her: https://app.box.com/s/j5b4upsjvpejcdybgermeepzg5s6coza

Ved kjøp over disk i en CEWE Japan Photo-butikk ordnes rabatten direkte. Medlemmer som ikke har mulighet til å handle i butikk kan sende en e-post til thor.hakonsen@cewe.no så ordner han bestillingen.

Dette er et prøveprosjekt med Sigma. Dersom de anser dette som en god deal for dem etter prøveperioden, kan det være muligheter for en fast rabattordning for NSFF-medlemmer senere. Vi oppfordrer derfor deg som allikevel vurdere å handle nytt objektiv om å benytte denne muligheten.

Noen butikker og kurstilbydere gir rabatter til NSFF-medlemmer mot fremvisning av medlemskort. Nedenfor forklares hvordan du skriver ut dette slik at du kan ha det i lommeboka eller bære med deg på annen måte:

Hvordan skrive ut medlemskort

Logg inn på nsff.no via knappen helt i toppen av sida; "Min side", eller denne lenken. Du bruker e-postadressen du er registrert med og det passordet du bestemte første gang du logget inn.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 1: logg inn på nsff.no

Dersom dette er første gang du logger deg på nsff.no kan du sette passord ved å benytte lenken "Opprett nytt passord" nedenfor innloggingsskjemaet. Da oppgir du e-postadressen du er registrert med via din klubb og et passord som er sikkert. Klikk på knappen for bekreftelsesmelding og sjekk deretter innboksen til e-posten din. Om ikke e-posten synes i innboksen din må du sjekke om den kan ha havnet i søppelpostfilteret/ spam.

Etter at du er logget inn kan du klikke på menypunktet "For medlemmer" helt i toppen av nettsida. Du kommer nå til medlemsseksjonen av nsff.no. Deler av denne er tilgjengelig for alle, men for å få tilgang til detaljer omkring ditt personlige medlemskap må du altså være logget inn.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 2: klikk på For medlemmer > Medlemstjenester

I venstre side ligger en mørk blå stolpe med undermenypunkter. Her klikker du på et av de øverste punktene; "Medlemstjenester", og deretter "Medlemsinfo / medlemskort" i det hvite hovedfeltet.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 3: På siden Medlemstjenester, klikk på lenken "Medlemsinfo / medlemskort".

For de fleste vil den siden du nå kommer til kun vise én linje og én knapp, for klubben du er medlem i. Om du er medlem i mer enn én klubb klikker du på knappen for den klubben som administrerer ditt NSFF-medlemskap (den klubben du representerer når du sender inn bilder til Årbok eller deltar i NM i foto og NM i film).

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 4: klikk på knappen for klubben du tilhører

Nå fylles dine opplysninger automatisk ut i medlemskortskjemaet:

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 5: opplysningene dine er ferdig utfylt av systemet

Klikk på knappen "Vis medlemsinfo" for å generere medlemskortet som en fil du kan skrive ut og bære med deg i lommeboka.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 6: Medlemskortet er klart for utskrift.