The Big Picture 7. september

Profil Data ved innehaver og printguru Per Arnfinn Persen bør være kjent blant NSFFs medlemmer. Nå feires det 25 år i en tøff bransje, med et arrangement som det virkelig er sus over. Fredag 7. september er det foto på programmet fra morgen til kveld, blant annet:

  • Fotograf-foredrag: Kivijervi, Krogvold, Koivisto, Løberg, Johnsen, Anderson og Aase.
  • Ansikt til Ansikt med Morten Krogvold – artist annonsereres senere.
  • Lightroom-kurs med Arnold Hoddevik.
  • Gratis leverandør-foredrag med X-Rite, Eizo, Epson, Mirage, Moab Paper, Rising Passepartout, iXPand Paper, Profoto.

Profil Data ønsker å gi litt tilbake, og ikke bare ved å tilby et slikt fantastisk arrangement til «spottpris». 25 år er også den øvre aldersgrensen for det vi regner som ungdom i NSFF-sammenheng, og dersom du kjøper billett med en av nedenstående koder vil 20 % av beløpet betales tilbake til NSFF – øremerket ungdomsutvalgets aktivitet.

Så hva venter du på? Feiring av en kjemperessurs, påfyll av både kunnskap og inspirasjon, samt mulighet for å støtte film- og fotoklubbenes ungdomsaktiviteter; rene Kinder-egget!

Last ned program for The Big Picture 7. september (PDF)
Bestill billett til foredragene her – benytt kode TBP2018-NSFF i kassen for å utløse donasjon til NSFF ungdomsaktiviteter.
Bestill billett til Lightroomkurs del 1-3 her – benytt kode LRKURS070918-NSFF i kassen for å utløse donasjon til NSFF ungdomsaktiviteter