Bodø Fotoklubb har gleden av å invitere fotografer fra hele verden, amatører som profesjonelle, til å delta i verdens nordligste salong; 7th Arctic Exhibition of Photographic Art 2017. Konkurransen avholdes i samsvar med retningslinjer fra FIAP og PSA (PID division), og det konkurreres i tre digitale seksjoner: Open color (PID Color), Open Monochrome (PID Mono) og Street Photography (PID Color).

Deltageravgift:

  • US$ 35 for de to hovedseksjonene (Open Color/ Monochrome)
  • US$ 5 for Street Photography

7th Arctic, patronage PSA 7th Arctic, patronage NSFF 7th Arctic, patronage NFFF 7th Arctic, patronage FIAP

Datoer:

Siste frist for levering: 24. mai 2017
Juryering: 25. – 28. mai 2017
Offentliggjøring resultater: 2. juni 2017
Utstilling: 22. – 23 juni 2017
Premier sendes ut: 24. juli 2017
Katalog sendes ut: 12. august 2017

For full invitasjon, regler, utdypende tekst om ekstrakonkurransen Street Photography, juryen, premier med mer, se nettsiden til 7th Arctic Exhibition of Photographic Art 2017.

Kontaktperson: Olav-Inge Alfheim (EFIAP/g, ESFIAP, EsNSFF), chairman@arcticexhibition.no

Når NSFF gir patronasje til en konkurranse, betyr det at NSFF tilbyr arrangøren av konkurransen å ha premier fra NSFF som en del av sin konkurranse. En patronasje er samtidig en anerkjennelse av konkurransen. NSFF tildeler hvert år patronasje til en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser, og både invitasjon og resultatlister blir da presentert på nsff.no. For en oversikt over disse, samt hvordan gå frem for å søke om patronasje, se samlesiden for konkurranser.