Scoolo Club

Erik Nordby, Scoolo Club

Scoolo Club fotokurs på nett er en litt annerledes fotoskole, der det legges stor vekt på det å uttrykke seg gjennom fotografi. Les artikkel om Scoolo på NSFF Magasin.

Scoolo Club tilbyr nettbasert fotoundervisning for nybegynnere og viderekomne, med personlig tilbakemelding tilpasset hver enkelt. Deltakere får oppgaver hver måned og melder på bilder til gjennomgangen der alle får personlig kommentar. Medlemmene får også fortløpende tilbakemelding i en lukket facebookgruppe.

I Scoolo Club tegner man abonnement på månedsbasis, og kan når som helst avslutte dette. NSFF-medlemmer har en svært god rabatt på den pris som er oppgitt på Scoolos nettside. Det sendes ut informasjon om dette i nyhetsbrev i september 2018, så om du er ny eller ikke har mottatt dette, sjekk med din klubbleder eller send en e-post til post@nsff.no for rabattkoden.

Jeg tror det som skiller Scoolo fra andre nettkurs er at jeg gjør månedlige gjennomganger av innsendte bilder – jeg er mer opptatt av bildeinnholdet enn det tekniske og er kritisk til historiene som fortelles.

Personlig kontakt er en viktig del av nettundervisningen på Scoolo.Club. Jeg har kontortid fra 10-14, mandag til fredag, men treffes også utenom disse tidene. På sosiale medier svarer jeg fortløpende på henvendelser.

Kort om meg

Jeg har bakgrunn fra kunstfeltet. Jeg har stilt ut på Statens Høstutstilling og på mange andre gallerier og kunstsentre i Norge, og holdt utstillinger i utlandet. Jeg har tidligere vært ansatt ved Institutt for fotografi ved Kunsthøgskolen i Bergen, og ved NTNU Kunstakademiet i Trondheim.

Jeg har lang fartstid som fotograf. Startet som 20-åring som fast motefotograf for Det Nye, dette var på 80-tallet. Etter det ble jeg også hyret inn av reklamebyråene i Oslo hvor jeg gjorde jobber for Coca-Cola, Solo og en rekke andre kjente merkevarer. Listen av ting jeg har jobbet med er lang, så jeg skal ikke bruke mer plass på dette her, men poenget er at jeg har praktisk erfaring fra jobb som fotograf med reiser og fotografering mange steder i verden.

—————

PODKAST

Jeg har en podkast som kommer med ny episode hver søndag. Den heter BEDRE BILDER. Dette er en god kanal for å bli kjent med meg og det jeg vil formidle som fotolærer. Du finner podkasten på iTunes.

—————

Erik Nordby, Scoolo Club
https://scoolo.club/

Ring meg!
Tlf: 9080 1899

Send meg e-post!
erik.scoolo@gmail.com