Kurs- og foredragsholdere

Ingvald R Ingebretsen har Lightroomkurs for Arendal fotoklubb (foto: Arnfinn Nyland)

Fotografering er i dag en av verdens mest utbredte hobbyer. Som Norges største interesseorganisasjon for amatørfotografer, ønsker NSFF at du skal få enda mer glede av hobbyen din. Derfor satser vi nå stadig mer på kurs og workshops i både fotografering og bildebehandling. Husk at klubben som arrangør kan søke Studieforbundet om støtte til kursaktivitet etter visse retningslinjer. Klubben kan få støtte per time med eller uten instruktør.

Vi presenterer her de dyktige kurs- foredragsholderne.

Arnold Hoddevik

Arnold Hoddevik har skrevet bok om Lightroom, og holder kurs i bruk av dette programmet. Han kan også holde inspirasjonsforedrag.

Gå til siden

Bjørn Joachimsen

Bjørn Joachimsen har over 20 års erfaring i fotofaget og er en av de mest aktive kursholdere i Norge. Kursene spenner over et bredt felt og omfatter portrettfoto, landskap, Lightroom, Photoshop og mye annet.

Gå til siden

Henrik Strømstad

Henrik Strømstad holder inspirerende foredrag, kurs og workshops med spisskompetanse innen tema landskapsfoto, friluftsfoto samt bruk av filter.

Gå til siden

Ingvald R Ingebretsen

Å holde kurs og foredrag innen fotografering og bildebehandling er nesten like morro som selve fotograferinga. Å hjelpe til slik at andre også klarer å "knekke koden" er en herlig opplevelse.

Gå til siden

John Colbensen

John Colbensen tilbyr en rekke forskjellige kurs innen foto og redigering, med hovedvekt på det kreative både innen fotografering og etterbehandling.

Gå til siden

Kairos Workshops

Torkil Færø og Tone Solholm i Kairos Workshops tilbyr rabatter på kurs og bøker, og besøker gjerne klubber for helgeworkshops, foredrag eller porteføljekvelder.

Gå til siden

Kreativ Foto Bergen

Kreativ Foto Bergen tilbyr kurs og workshops til NSFF-medlemmer. Kursene og workshopene er for alle, enten du er nybegynner eller erfaren. Vi benytter anerkjente nasjonale og internasjonale kursholdere.

Gå til siden

Reidulv Lyngstad

Reidulv Lyngstad er en merittert fotograf og fotolærer, med deltagelse på det norske landslaget i aktfoto. Han holder foredrag og workshops i aktfoto og kunst-/ kreativ foto.

Gå til siden

Rolf Støa

I Rolf Støas foredrag fokuseres det på gleden/opplevelsen ved å ta bilder, hvordan motivene angripes, komposisjon med mer. Målet er å gi publikum ny lyst til å komme seg ut lage egne bilder.

Gå til siden

Torbjørn Tandberg

Torbjørn Tandberg holder kurs, workshops og foredrag. Han har mer enn 25 års erfaring som fotograf, og er kåret til Årets fotograf både i Norge og Sverige.

Gå til siden