Fordeler for det enkelte klubbmedlem

Gjennom et aktivt medlemskap i fotoklubb og NSFF vil man øke sin kompetanse og finne inspirasjon. For det enkelte medlem vil det være en rekke spesifikke fordeler:

Sosialt og inspirerende

Støtte til prosjekter

Man har anledning til å søke NSFFs stipend til fotoprosjekter som ellers ville være for utfordrende økonomisk. Også det nordiske forbundet tilbyr arbeidsstipend.

Det er også mulig å søke CEWE Japan Photo om delsponsing av print til utstilling.

Lærerikt

Man kan delta på kurs og workshop til rabattert pris hos våre tilknyttede kursholdere, enten kurset arrangeres av klubben eller man deltar på privat initiativ. Det er også mulig å laste opp bilder til nsff.no for konstruktiv kritikk fra andre medlemmer.

Redd slettede bilder!

Gunstig kameraforsikring

NSFF har inngått avtale med If Skadeforsikring om kollektiv skade-/verdiforsikring. Her kan man velge mellom fire ulike verditrinn, og få en årlig polise til svært gunstig pris. Forsikringen gjelder for hele verden, har en egenandel på kr 1500,- og har ellers standard vilkår.

Bli publisert!

Alle NSFF-medlemmer kan sende inn bidrag til NSFF Årbok, og får et gratis eksemplar av denne tilsendt årlig. Klubber som leverer minimum fem bidrag er garantert å få med minst ett bilde i Årboka.

Rabatt på lesestoff

Sponsorstøtte

Rabatt på produkter, kurs samt utstillingsstøtte hos vår sponsor CEWE Japan Photo. Les mer om dette her.

Still ut bildene dine

Som medlem i NSFF kan man søke om å ha utstilling i Fotografiens Hus i Oslo. Søknadsfrist for vårhalvåret er 1. oktober. Finn informasjon og søknadskriterier på egen nettside.

H12 Galleriverkstedet i Oslo tilbyr utstillingsplass til redusert pris, les mer om dette her.

Finn en klubb!

Noen butikker og kurstilbydere gir rabatter til NSFF-medlemmer mot fremvisning av medlemskort. Nedenfor forklares hvordan du skriver ut dette slik at du kan ha det i lommeboka eller bære med deg på annen måte:

Hvordan skrive ut medlemskort

Logg inn på nsff.no via knappen helt i toppen av sida; "Min side", eller denne lenken. Du bruker e-postadressen du er registrert med og det passordet du bestemte første gang du logget inn.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 1: logg inn på nsff.no

Dersom dette er første gang du logger deg på nsff.no kan du sette passord ved å benytte lenken "Opprett nytt passord" nedenfor innloggingsskjemaet. Da oppgir du e-postadressen du er registrert med via din klubb og et passord som er sikkert. Klikk på knappen for bekreftelsesmelding og sjekk deretter innboksen til e-posten din. Om ikke e-posten synes i innboksen din må du sjekke om den kan ha havnet i søppelpostfilteret/ spam.

Etter at du er logget inn kan du klikke på menypunktet "For medlemmer" helt i toppen av nettsida. Du kommer nå til medlemsseksjonen av nsff.no. Deler av denne er tilgjengelig for alle, men for å få tilgang til detaljer omkring ditt personlige medlemskap må du altså være logget inn.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 2: klikk på For medlemmer > Medlemstjenester

I venstre side ligger en mørk blå stolpe med undermenypunkter. Her klikker du på et av de øverste punktene; "Medlemstjenester", og deretter "Medlemsinfo / medlemskort" i det hvite hovedfeltet.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 3: På siden Medlemstjenester, klikk på lenken "Medlemsinfo / medlemskort".

For de fleste vil den siden du nå kommer til kun vise én linje og én knapp, for klubben du er medlem i. Om du er medlem i mer enn én klubb klikker du på knappen for den klubben som administrerer ditt NSFF-medlemskap (den klubben du representerer når du sender inn bilder til Årbok eller deltar i NM i foto og NM i film).

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 4: klikk på knappen for klubben du tilhører

Nå fylles dine opplysninger automatisk ut i medlemskortskjemaet:

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 5: opplysningene dine er ferdig utfylt av systemet

Klikk på knappen "Vis medlemsinfo" for å generere medlemskortet som en fil du kan skrive ut og bære med deg i lommeboka.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 6: Medlemskortet er klart for utskrift.