Fotomaraton i Bergen 7. oktober

Fotomaraton i Bergen 7. oktober

Bekkalokket Fotoklubb og Japan Photo inviterer til mini-fotomaraton lørdag 7. oktober. Arrangementet avsluttes med en uformell sammenkomst på kvelden.

Vi håper du som er interessert i foto har lyst til å bli med oss på dette uformelle fotomaratonet. Alle er velkommen, uansett om du har fotografert mye eller lite, om du har spesielle interesser innen foto, eller liker å ta bilder av alt og alle. Det er ikke nødvendigvis den dyktigste teknikeren som vinner, men den som har tolket temaet best. Temaene kan tolkes vidt; det er helt opp til deg!

Tre temaer blir gitt, og det skal tas ett bilde til hvert tema. Oppgavene skal løses i riktig rekkefølge: først tema 1, så tema 2 og til sist tema 3. Du kan bruke hvilket kamera du vil, så lenge kameraet har en minnebrikke. Husk å starte dagen med tom minnebrikke; det er kun fotomaratonets tre bilder som skal være på brikken ved innlevering. Det er ikke tillatt å redigere bildene. Formatet skal være JPG.

Oppmøte og deltageravgift

Oppmøte utenfor Japan Photo i Olav Kyrres gate 41. Startkontingent kr 100 betales kontant eller med Vipps til 124953.

Innlevering og premiering

Innlevering skjer i Bekkalokket sine lokaler i Nordnes Bydelshus, Klosteret 2, mellom klokka 14 og 15. Juryeringen gjøres live. Vinnerne i hvert tema premieres etter avsluttet juryering. Japan Photo stiller med premier.

Trenger du motivasjon?

Hvorfor skal akkurat du være med på fotomaraton:

 • Du kommer til å utfordre deg selv
 • Du kommer til å få kontakt med fremmede for å ta akkurat det bildet du har planlagt
 • Du kommer til å få nye bekjentskaper som alle har samme interesse som deg

Det blir anledning til å kjøpe enkel mat, drikke og kaffe i Bekkalokkets lokaler fra klokka 14. På kvelden blir det en uformell fest for de som har lyst. Drikke tar du med selv, og så spleiser vi på pizza.

Følg arrangementet på Facebook: Fotomaraton

Bekkalokket fotoklubb logo

Bekkalokket Fotoklubb – en klubb med høy aktivitet og engasjement

Klubbens formål er å fremme og ivareta medlemmenes fotokunnskap og interesse, samt å skape et godt og positivt miljø. Klubben skal være politisk uavhengig. Vi holder til i Nordnes Bydelshus på Klosteret, Nordnes i Bergen og har møter hver torsdag.

I tillegg til ukentlige møter arrangeres helgekurs og inspirasjonsdager hvert år. I 2013 inngikk klubben et samarbeid med «Bergen Kreative Fagskole» og «Galleri 3,14». Det førte til flere interessante klubbkvelder med tema rundt den kreative prosess.

Hva ønsker klubben av aktive medlemmer?

 • At du er aktiv fotograferende.
 • At du tar med bilder som vises på medlemsmøtene.
 • At du av og til kan ta på deg verv i styret eller utvalg samt dugnad i klubben.
 • At du deltar i klubbens sosiale aktiviteter og/eller turer.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Redaktør for NSFF Magasin og nsff.no, nestleder i NSFF. Medlem i Arendal fotoklubb og Homborsund fotoklubb. Ivrig amatør med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Oppslagstavla

For tips og nyheter i kortform

Det er sendt ut varsel om Landsmøte 2018, lørdag 10. mars. Frist for innsending av saker er 27. januar. Les på nsff.no.

Innlevering til Årbok 2017 er åpnet, siste frist er nyttårsaften to minutter på midnatt. Hver kan levere inn to bilder til vurdering. Les informasjon på nsff.no.

Høstrunden av NM i foto er ferdig juryert, og det er kåret sammenlagtvinnere og dermed en Norgesmester. Vi gratulerer Håkon Grønning med gjentagelse av bragden fra i fjor, og Cato Romero med tittelen Årets Ungdomsfotograf! Årets klubb er også kåret – hvem dette ble leser du på hovedweben.

RSS Siste fra NSFF.no

 • Varsel om Landsmøte 2018 12. desember 2017
  I henhold til vedtektene varsles herved om gjennomføring av Landsmøte 2018, 10. mars kl 12.00 på Scandic Oslo Airport. NSFF dekker opphold og måltider for én delegat per klubb.  
 • Det er åpnet for innlevering til NSFF Årbok 2017 1. desember 2017
  Det er nå åpnet for innlevering av bilder til NSFF Årbok 2017. Temaet er som vanlig fritt motiv, og bildene må være tatt i løpet av kalenderåret 2017.  
 • Klubbtur til Nordic Light fotofestival i Kristiansund april 2018? 2. november 2017
  Under noen intense festivaldager samles internasjonale fotolegender og andre med foto- og kulturinteresse i Kristiansund for inspirasjon. Vil dere bli med?  
 • Høsttilbud fra Japan Photo og Olympus 31. oktober 2017
  Japan Photo/ CEWE har tilbud på utvalgte varer fra Olympus til NSFFs medlemmer. Tilbudet varer til lørdag 11. november 2017.  
 • Norgesmester i foto og årets klubb 29. oktober 2017
  Norgesmeister i foto er den som samanlagt har oppnådd flest poeng i vårrunden og haustrunden av NM i 2017. I år var det berre eit poeng mellom norgesmeisteren og andreplassen.  

RSS NFFF (nordic.photo)

 • Galleries from our Honoured Photographers 2. desember 2017
  Picture galleries from Nordic Photographers who have received NSMiF/b can now be viewed.  Just click at the ‘Galleries Honoured’ in the meny at the top! Enjoy !

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

Andre norske film- og fotomagasin

Nedenfor vil du finne nyheter fra andre norske nettsteder som tar for seg film og foto. Har du tips om flere tar vi gjerne i mot dette på e-post magasinet@nsff.no.

RSS Fotografi.no

 • Portfolio: Eirik Brekke 12. desember 2017
  Hardangervidda er langt mer eksotisk enn vi tror, mener Eirik Brekke. I to og et halvt år har han fotografert hva mennesker egentlig gjør...
 • Portfolio: Spessi Hallbjörnsson 11. desember 2017
  Den islandske fotografen Spessi Hallbjörnsson har portrettert øya Fogo på New Foundland, et lite samfunn hardt rammet av fraflytting.  Øya Fogo på Newfoundland var...
 • Fotografis Portfoliopris på Cyan Galleri 6. desember 2017
  Fotografi inviterer til utstillingsåpning på Cyan Galleri førstkommende fredag. Her vises fem av de beste bidragene fra årets konkurranse og det blir også utdeling...
 • 3 på rad: Helgens utstillinger 17. november 2017
  Denne helgen betyr slutten for en utstilling og starten for to nye. Det er siste helg for Raymond Mosken på Muun Gallery, mens Morten...