June Grønseth stiller ut på hjemlige trakter

Direktemedlem June Grønseth (EFIAP, PPSA) skal i sommer på ny ha utstilling på Værøy i Lofoten, der hun kommer fra. Tema for utstillingen vil i hovedsak være ”Lofotens Lys”, og den kan beskues fra 9.–15. juli.

Utstillingslokalet er idrettshuset, som er åpent hver ettermiddag kl. 15–18. Det er kafé i samme lokale.

De to bildene som vises frem i artikkelen er begge tatt på Værøy, og antatt i internasjonale salonger i flere land. Klikk på bildene for å vise større.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Redaktør for NSFF Magasin og nsff.no, nestleder i NSFF. Medlem i Arendal fotoklubb og Homborsund fotoklubb. Ivrig amatør med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Regionale film- og fototreff

Drammen, Harstad, Arendal, Vinstra – les om de regionale treffene på nsff.no! Sees vi?

Oppslagstavla

For tips og nyheter i kortform

Filmutvalget har publisert resultatene fra årets NM i Film! Vi gratulerer den ferske norgesmesteren, Andreas Raknes fra Bergen fritidsfilmere!

Resultatene for NM i Foto 2017, vårrunden, er klare! Gratulerer til alle med premierte og antatte bilder!

Har du lyst på en tur til Kina? Hvorfor ikke delta på FIAPs Photomeet 2017 i Beijing og Shandongprovinsen, 6—17. august.

Delta i Japan Photos europeiske fotokonkurranse:

RSS Siste fra NSFF.no

 • Jubileumsutstilling i Fotografiens hus – juli 2017 15. juni 2017
  I juli stiller NSFF ut 44 premierte bilder fra Jubileumskonkurransen 2016 i Fotografiens hus i Oslo. Har du mulighet til å stille som utstillingsvakt?  
 • Resultatene fra NM i film 2017 15. juni 2017
  Resultatene i NM i film er her, vi gratulerer norgesmester Andreas Raknes! Se vinnerne i kategoriene dokumentarisk og fortellende, samt klassen doku-film.  
 • Moelv Digitale 2017 10. juni 2017
  Moelv Kameraklubb arrangerer for sjette gang nasjonal fotokonkurranse. Moelv Digitale 2017 har tema ”Fritt motiv”, og er åpen for NSFF sine medlemmer.  
 • Medlemstilbud fra Sony, juni 2017 5. juni 2017
  Sony er en av våre nye samarbeidspartnere. Via Japan Photo tilbys NSFF-medlemmer nå rabatt på Sony a9 – en skikkelig game changer.  
 • NFFF med ytterligere internasjonale patronasjer 23. mai 2017
  For de konkurrerende blant oss kan det være interessant å vite at det nordiske forbundet, NFFF, nylig har tildelt en rekke nye patronasjer til internasjonale konkurranser.  

RSS NFFF (nordic.photo)

 • Æresbevisning for omfattende Nordisk arbeid 14. juni 2017
  HonENFFF er et hederstegn som NFFF tildeler personer i medlemslandene for omfattende og langvarig administrativt arbeide for amatørfotografiet i de nordisk landene. De to første som mottar dette hederstegnet er : Göran Zebühr RSF (Sverige) Nils-Erik Jerlemar RSF (Sverige) Foto : Rune Larsson Vi ser Monica Wennblom (NFFF), som deler ut hedertegnene til Göran og...

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

Andre norske film- og fotomagasin

Nedenfor vil du finne nyheter fra andre norske nettsteder som tar for seg film og foto. Har du tips om flere tar vi gjerne i mot dette på e-post magasinet@nsff.no.

RSS Fotografi.no

 • 3 på rad: Helgens utstillinger 23. juni 2017
  Det er ingen grunn til å ta sommerferie helt ennå da det fortsatt er mye spennende å se i fotogalleriene. Vi har tatt en...
 • Joakim Eskildsen 9. juni 2017
  Når årets Dok-festival åpner dørene, står en av Danmarks mest spennende dokumentarfotografer på scenen. Men selv kaller Joakim Eskildsen seg heller bildemaker enn  dokumentarfotograf....
 • Test: Sony RX1R II 31. mai 2017
  Vi kan godt avsløre det med en gang: Vi er vanvittig begeistret for dette kompaktkameraet. Hadde det bare ikke vært for prisen. Romertallet II...
 • Tine Poppe valgt av Lens Culture 22. mai 2017
  Lens Culture velger hvert år ut 50 «emerging talents», alle fremadstormende fotografer nettstedet mener utpeker seg i året som gikk. Og blant talentene fra 2016 finner vi norske Tine...

RSS Foto.no

 • Gjør feriebildene bedre 20. juni 2017
  Noen enkle tips gjør både bildene, fotograferingen og ferien bedre.
 • «Det som møter øyet» - workshop med Bjørn Opsahl 19. juni 2017
  Det finnes fine bilder, og det finnes smarte bilder. Det finnes vakre bilder og det finnes innholdsrike bilder. Det finnes dine bilder, og det finnes andres bilder. Hva er så riktig for akkurat deg? Kan et portrett være en dokumentar? Kan et landskapsbilde fortelle en dypere historie? Er et reportasjebilde fra en krig kun ment […]