Bekkalokket fotoklubb med utendørs jubileumsutstilling

Bekkalokket fotoklubb med utendørs jubileumsutstilling

Bekkalokket Fotoklubb fyller 40 år i 2017. De markerer dette med en utendørs jubileumsutstilling, ved Lille Lungegårdsvann – midt i Bergen sentrum!

Juryert utstilling med fritt tema

Alle medlemmer i Bekkalokket fikk invitasjon til å sende inn 2 bilder hver – ingen spesielle tema, kun oppfordring om å sende inn 2 av sine beste bilder. Bildene er blitt printet ut i størrelse 60 x 60 og 60 x 90 cm. Utstillingskomiteen, ledet av Oddhild Lien, har gjort en imponerende jobb med å samle inn og velge ut bilder til utstillingen. De avgjorde også hvor utstillingen skulle stå, og har holdt møter med Bergen kommune for å få alle detaljer på plass. Med assistanse fra klubbstyret satte de så opp utstillingen – i sterk vind.

Nettopp på grunn av den sterke vinden ble det bardunert litt ekstra, for å være trygge på at ikke bildene skulle blåse overende. Så er det jo også spennende å se om bildene får stå i fred frem til 12. mai. Så langt er det gått bra!

Liv også etter ordinær utstillingsperiode

Haukeland sykehus har ytret ønske om å overta utstillingen for resten av sommeren. De vil da vise bildene i en utendørs park i 3. etasje i Sentralblokka. I fint vær blir denne parken benyttet av såvel pasienter som personale. Dette er bare én av mange flotte responser klubben og ikke minst de enkelte fotografene har høstet i løpet av utstillingsperioden!

Bildene i artikkelen er tatt av Marit Oset Fagerheim (toppbildet) og Janne Monsen.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Redaktør for NSFF Magasin og nsff.no, nestleder i NSFF. Medlem i Arendal fotoklubb og Homborsund fotoklubb. Ivrig amatør med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Regionale film- og fototreff

Drammen, Harstad, Arendal, Vinstra – les om de regionale treffene på nsff.no! Sees vi?

Oppslagstavla

For tips og nyheter i kortform

Filmutvalget kan melde at resultatene for NM i Film vil foreligge i juli måned; nærmere dato kommer.

Resultatene for NM i Foto 2017, vårrunden, er klare! Gratulerer til alle med premierte og antatte bilder!

Har du lyst på en tur til Kina? Hvorfor ikke delta på FIAPs Photomeet 2017 i Beijing og Shandongprovinsen, 6—17. august.

Delta i Japan Photos europeiske fotokonkurranse:

RSS Siste fra NSFF.no

 • NFFF med ytterligere internasjonale patronasjer 23. mai 2017
  For de konkurrerende blant oss kan det være interessant å vite at det nordiske forbundet, NFFF, nylig har tildelt en rekke nye patronasjer til internasjonale konkurranser.  
 • Medlemstilbud fra Olympus, mai 2017 19. mai 2017
  NSFF har inngått avtale med flere nye samarbeidspartnere. En av disse er OLYMPUS, som via Japan Photo har sydd sammen et spesialtilbud til NSFF-medlemmer.  
 • Resultatene for NM i Foto våren 2017 er klare og offentliggjort 13. mai 2017
  Til NM i Foto våren 2017 ble det totalt levert inn 4306 bilder fra 443 deltakere. Resultatene er nå klare, og publisert her på nsff.no.  
 • NSFF på Nordic Light 2017 8. mai 2017
  For 12. gang var NSFF representert med årbokutstilling på Nordic Light. Totalt deltok NSFF med mer enn 900 fotografier fordelt på 5 utstillinger.  
 • Utdelte FIAP-hederstegn i 2017 27. april 2017
  I 2017 har 14 av våre medlemmer har gjort seg fortjent til FIAP-hederstegn – klasse Excellence FIAP eller mer – for sin innsats i internasjonale salonger.  

RSS NFFF (nordic.photo)

 • NFFF – Patronater 2017 24. mars 2017
  Vi har gleden av å dele ut 17 patronater for ulike internasjonale konkurranser i 2017. 2017/01 3rd Swedish International Small Print Exhibition 2017 (Sverige) 2017/02 Swedish International Exhibition of Photography 2017 (Sverige) 2017/03 Malmö Int. Exhibition of Photographic Art (Sverige) http://www.swipa.dinstudio.se/ Closing 31.08.2017 2017/04 2nd Nordic International Digital Circuit 2017 http://www.nordic.photo/ 2017/05 Nordiskt Fotomästerskap 2017 2017/06 2nd...

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

Andre norske film- og fotomagasin

Nedenfor vil du finne nyheter fra andre norske nettsteder som tar for seg film og foto. Har du tips om flere tar vi gjerne i mot dette på e-post magasinet@nsff.no.

RSS Fotografi.no

 • Tine Poppe valgt av Lens Culture 22. mai 2017
  Lens Culture velger hvert år ut 50 «emerging talents», alle fremadstormende fotografer nettstedet mener utpeker seg i året som gikk. Og blant talentene fra 2016 finner vi norske Tine...
 • 3 på rad: Helgens utstillinger 19. mai 2017
  Det bugner av fotoutstillinger i hovedstaden denne våren. Vi har plukket ut tre utstillinger som vi mener er verdt å få med seg i...
 • EISA Photo Maestro 2017 15. mai 2017
  Delta i konkurransen og bli den neste EISA Photo Maestro 2017. I år er temaet «Street Life/Gatefoto», og vi premierer den beste samlingen på...
 • Pål Laukli med utendørs utstilling 8. mai 2017
  Den 8. mai åpnes fotoutstillingen «Flukt» i parken «Dette er et fint sted» på Carl Berner i Oslo. I utstillingen møter vi menneskene som...

RSS Foto.no

 • Masterclass Printing 7- 8. juni, Oslo 25. mai 2017
  Fine Art Masterclass Printing. Workshop i kunstfoto utskrift over to dager. Dette er en to dagers spesialworkshop. Målet er å lære deltagerne å oppnå perfekte printer i sorthvitt og farger fra digitale bildefiler. Du lærer hvordan du behandler digitale bilder, velger fargerom, justerer skjerm, velger riktig fargeprofil og skriver ut på en moderne fotoskriver med […]
 • Vinneren av 'Kjærlighet' kåret 24. mai 2017
  Det ble Tore Borg Larsen fra Asker som vant med bildet TUNNEL KISS.