Laster

Kurs og foredrag

Nyeste

Fotokurs for nye nordmenn

Oslo Kamera Klubb arrangerer fotokurs for «nye nordmenn»; et fellesinitiativ fra Anne Lise Flavik ved Fotografihuset, Harald Opheim og Turid Marthinsen.

NSFF-klubber

Nyeste

Tromsø Fotoklubbs analoge entusiaster

I Tromsø Fotoklubb finnes en gjeng analoge entusiaster, som deler en fascinasjon for gamle kameraer, bruk av film og godt gammeldags mørkeromsarbeid.

NSFF-medlemmer

Nyeste

Fotoprosjekter

Nyeste

Kjappisen: Stop motion portrett

Onsdag 29. mars 2017 lekte de seg virkelig i studio, gjengen i Os Fotoklubb. Her er ett av resultatene derfra, et stop motion-portrett!

Filmprosjekter

Nyeste

Kjappisen: Stop motion portrett

Onsdag 29. mars 2017 lekte de seg virkelig i studio, gjengen i Os Fotoklubb. Her er ett av resultatene derfra, et stop motion-portrett!

Filmprosjekter

Nyeste

Bodø fotoklubb gjør Alpene!

Åtte medlemmer fra Bodø Fotoklubb hadde en minnerik tur til Alpene den første uka av september 2016! Et reisebrev i bilder.

Oppslagstavla

For tips og nyheter i kortform

Norges Fotografforbund og Institusjonsfotografenes forening har kåret årets beste fotografer i hver sin konkurranse, og 30. mars–26. april kan du se et utvalg av vinnerbildene på Fotografiens Hus.

Invitasjon til årets NM i Film er ute! Se den på nsff.no.

Har du lyst på en tur til Kina? Hvorfor ikke delta på FIAPs Photomeet 2017 i Beijing og Shandongprovinsen, 6—17. august.

Delta i Japan Photos europeiske fotokonkurranse:

RSS Siste fra NSFF.no

RSS NFFF (nordic.photo)

 • NFFF – Patronater 2017 24. mars 2017
  Vi har gleden av å dele ut 17 patronater for ulike internasjonale konkurranser i 2017. 2017/01 3rd Swedish International Small Print Exhibition 2017 (Sverige) http://www.swipa.dinstudio.se/filearea_30.html  Closing 31.03.2017 2017/02 Swedish International Exhibition of Photography 2017 (Sverige) http://www.rsf-fotoklubbar.org/ Closing 15.04.2017 2017/03 Malmö International Exhibition of Photographic Art (Sverige) http://www.swipa.dinstudio.se/ Closing 31.08.2017 2017/04 2nd Nordic International Digital Circuit...

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

Andre norske film- og fotomagasin

Nedenfor vil du finne nyheter fra andre norske nettsteder som tar for seg film og foto. Har du tips om flere tar vi gjerne i mot dette på e-post magasinet@nsff.no.

RSS Fotografi.no

 • Snart klart for Nordic Light 2017 24. april 2017
  Våren har kommet og det er igjen tid for fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund. Årets festival kan skilte med et rikt program med utstillinger,...
 • Sony A9 førsteinntrykk 22. april 2017
  Sony har definert et nytt marked med sine fullformat speilløse kameraer, men hittil har de ikke utfordret Canon og Nikon på sportsarenaene. Den nye...
 • 3 på rad: Fotoarrangementer verdt å få med 21. april 2017
  Det kan virke som om alle våknet en morgen og det eneste de tenkte på var fotografi. For så mange arrangementer som det er...
 • Hans-Olav Forsang: Boklansering og utstilling 19. april 2017
  Hans-Olav Forsang har brukt fire år på sitt siste prosjekt. Nå lanseres Human Tonic som både bok og utstilling. Hans-Olav er en prisvinnende pressefotograf som har mottatt priser både nasjonalt og...

RSS Foto.no

 • Full kontroll på fargene - Torsdag 8. Juni ! 21. april 2017
  Har du opplevd at fargene på dine bilder og videoer fremstår helt ulikt på ulike skjermer og i ulike programmer? Dette er en situasjon som gjelder svært mange og er frustrerende, ikke minst hvis man skal printe bilder eller sende til trykk.
 • Fotokonservator 21. april 2017
  Workshop i å fremstille 18-hundretalls Ambrotypi - den første våtplate positivteknikken