Kurs- og foredragsholdere

Fotografering er i dag en av verdens mest utbredte hobbyer. Som Norges største interesseorganisasjon for amatørfotografer, ønsker NSFF at du skal få enda mer glede av hobbyen din. Derfor satser vi nå stadig mer på kurs og workshops i både fotografering og bildebehandling. Husk at klubben som arrangør kan søke Studieforbundet om støtte til kursaktivitet etter visse retningslinjer. Klubben kan få støtte per time med eller uten instruktør.

Vi presenterer her flere dyktige kurs- foredragsholdere, og flere vil komme.

Arnold Hoddevik

Arnold Hoddevik har skrevet bok om Lightroom, og holder kurs i bruk av dette programmet. Han kan også holde inspirasjonsforedrag.

Gå til siden

Ingvald R Ingebretsen

Å holde kurs og foredrag innen fotografering og bildebehandling er nesten like morro som selve fotograferinga. Å hjelpe til slik at andre også klarer å "knekke koden" er en herlig opplevelse.

Gå til siden

Kreativ Foto Bergen

Kreativ Foto Bergen tilbyr kurs og workshops til NSFF-medlemmer. Kursene og workshopene er for alle, enten du er nybegynner eller erfaren. Vi benytter anerkjente nasjonale og internasjonale kursholdere.

Gå til siden

John Colbensen

John Colbensen tilbyr 11 forskjellige kurs innen foto og redigering. Han holder også foredrag.

Gå til siden

Reidulv Lyngstad

Reidulv Lyngstad er en merittert fotograf og fotolærer, med deltagelse på det norske landslaget i aktfoto. Han holder foredrag og workshops i aktfoto og kunst-/ kreativ foto.

Gå til siden

Torbjørn Tandberg

Torbjørn Tandberg holder kurs, workshops og foredrag. Han har mer enn 25 års erfaring som fotograf, og er kåret til Årets fotograf både i Norge og Sverige.

Gå til siden

Rolf Støa

I Rolf Støas foredrag fokuseres det på gleden/opplevelsen ved å ta bilder, hvordan motivene angripes, komposisjon med mer. Målet er å gi publikum ny lyst til å komme seg ut lage egne bilder.

Gå til siden