Fordeler for det enkelte klubbmedlem

Gjennom et aktivt medlemskap i fotoklubb og NSFF vil man øke sin kompetanse og finne inspirasjon. For det enkelte medlem vil det være en rekke spesifikke fordeler:

  • Man kan delta på regionale film- og fototreff – med workshops, foredrag og utstillinger, og ikke minst sosial omgang med andre entusiaster. Treffene arrangeres av lokale klubber i forskjellige landsdeler hvert år.
  • Man har anledning til å søke NSFFs stipend.
  • Man kan bli publisert i NSFF Årbok, og får et gratis eksemplar av denne tilsendt årlig.
  • Man kan delta på Nordic Light med rabattert deltageravgift.
  • Rabatt på bladet «Fotografi»; Norges største og ledende fotografiske tidsskrift.
  • Som medlem i NSFF kan man søke om å ha utstilling i Fotografiens Hus i Oslo. Klikk for å laste ned søknadsskjema og lokalets plantegning (PDF).

Noen butikker og kurstilbydere gir rabatter til NSFF-medlemmer mot fremvisning av medlemskort. Nedenfor forklares hvordan du skriver ut dette slik at du kan ha det i lommeboka eller bære med deg på annen måte:

Hvordan skrive ut medlemskort

Logg inn på nsff.no via knappen helt i toppen av sida; «Min side», eller denne lenken. Du bruker e-postadressen du er registrert med og det passordet du bestemte første gang du logget inn.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 1: logg inn på nsff.no

Dersom dette er første gang du logger deg på nsff.no kan du sette passord ved å benytte lenken «Opprett nytt passord» nedenfor innloggingsskjemaet. Da oppgir du e-postadressen du er registrert med via din klubb og et passord som er sikkert. Klikk på knappen for bekreftelsesmelding og sjekk deretter innboksen til e-posten din. Om ikke e-posten synes i innboksen din må du sjekke om den kan ha havnet i søppelpostfilteret/ spam.

Etter at du er logget inn kan du klikke på menypunktet «For medlemmer» helt i toppen av nettsida. Du kommer nå til medlemsseksjonen av nsff.no. Deler av denne er tilgjengelig for alle, men for å få tilgang til detaljer omkring ditt personlige medlemskap må du altså være logget inn.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 2: klikk på For medlemmer > Medlemstjenester

I venstre side ligger en mørk blå stolpe med undermenypunkter. Her klikker du på et av de øverste punktene; «Medlemstjenester«, og deretter «Medlemsinfo / medlemskort» i det hvite hovedfeltet.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 3: På siden Medlemstjenester, klikk på lenken «Medlemsinfo / medlemskort».

For de fleste vil den siden du nå kommer til kun vise én linje og én knapp, for klubben du er medlem i. Om du er medlem i mer enn én klubb klikker du på knappen for den klubben som administrerer ditt NSFF-medlemskap (den klubben du representerer når du sender inn bilder til Årbok eller deltar i NM i foto og NM i film).

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 4: klikk på knappen for klubben du tilhører

Nå fylles dine opplysninger automatisk ut i medlemskortskjemaet:

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 5: opplysningene dine er ferdig utfylt av systemet

Klikk på knappen «Vis medlemsinfo» for å generere medlemskortet som en fil du kan skrive ut og bære med deg i lommeboka.

Skriv ut medlemskort

Skriv ut medlemskort, trinn 6: Medlemskortet er klart for utskrift.